2013-01-22 09:44:08• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - segítsen, de csak ésszel!

Napi horoszkóp január 22-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Anyagi helyzete miatt aggodalmaskodik, pedig ha jobban belegondol, nem lehet oka a panaszra. Különösen, ha amúgy is olyan munkája van, ami miatt változók a bevételei. Most szűkösebb, de holnap már bőség várja ismét.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.


Lássa be, hogy munka nélkül nem tudja eltartani családját! A mai nap eseményei segítenek, hogy helyére tudja tenni ezeket. Sokkal könnyebb helyt állnia a munkádban, ha lelkiismeret-furdalás nélkül dolgozhat. Végre sikerülhet elválasztani a karriert, és a magánéletet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ön mindenhez és mindenkihez a végsőkig tud ragaszkodni. Azonban lehet olyan, hogy még önnél is betelik a pohár. Ha ez a mai nap, akkor legalább adjon hangot neki. Lehet, hogy elég kimondania, és másképp lesz minden

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A család ma békétlen tűzfészek: a viták, különösen reggel nagyon elmérgesedhetnek. Ne váljanak el mégsem egymástól úgy, hogy haragban vannak! Ez az érzékeny Rákoknál akár gyomorbajt is okozhat! Az ételeket is jobb ma megválogatnia.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A féltékenység zöld szemű ördöge ma személyesen látogathatja meg az Oroszlán jegyűeket. Aki magányos, az most legalább fellélegezhet: ez őt nem érinti. A hír szerencsére a társkapcsolatban élőknél is kamunak bizonyulhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Be kell, hogy lássa: a partnere mindent megtesz a közös boldogságuk érdekében. Ha ez önnek kevés, akkor lehet, hogy a körülményekben van a hiba. Azon pedig egyikük sem változtathat. A szeretet átsegít a nehézségeken.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Kellemetlen beszélgetésre kerülhet ma sor a főnökével. Talán fény derül valamilyen hibájára, vagy éppen ellenkezőleg: önnek kell felfednie valaki más hibáját. A szokásos tapintata és kompromisszumkészsége azonban átsegíti a nehézségeken.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A családtagjai az utóbbi időben túlságosan is rákpatak arra, hogy ön mindent megold helyettük, minden gondjukat a saját nyakába veszi. Gondoljon arra, hogy az sem nekik, sem önnek nem jó. Segíteni is csak ésszel szabad! Különben árt.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma kénytelen lesz elviselni valaki társaságát, akit pedig legszívesebben a háta közepére kívánna. Ám végül megtanulhatja még akár élvezni is a kényszert, és rájön, mi ebből a haszna. Így hamarabb is fog szabadulni, csodák csodájára.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Nem nagyon tetszik önnek a mód, ahogy a munkatársaival bánnak a főnökei. Mielőtt szakszervezeti vezetőt játszva a maga nyakába venné a sorsukat, konzultáljon velük is, hogy ezt ők akarják-e? Ha nem, akkor csak többet árthat.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Nem mindig képes meggyőzni valakit a saját maga igazáról. Különösen így van ez, ha a meggyőződés nem is teljesen a sajátja. Talán csak magáévá tett egy propagandát. Egy biztos: az ellenkezés, a puszta tagadás, nem út!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ma egy olyan ismerősével hozza össze a sors, akivel már rég nem találkozott. A véletlen találkozó nem várt eredménnyel járhat. Akár új munkahelyet, vagy plusz pénzforrást is nyerhet általa. Az estét kellemes családi körben tölti.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: